Restauracja w miejscu pracy to bardzo specyficzne miejsce, tym samym duże wyzwanie dla jej prowadzącego. Wydając codziennie ponad 20 000 posiłków, wiemy jak ważne jest, aby odpowiednio zbilansować i dopasować menu pod indywidualne podniebienia i preferencje. Dodatkowo kluczową kwestią jest, aby pracownicy polubili swoją kantynę i często do niej zaglądali… Dlatego nasze tradycyjne menu urozmaicamy o …. akcje tematyczne i promocyjne, które zachęcą pracowników do ponownej wizyty w naszej restauracji.

Jak docieramy do Klientów naszych restauracji?

UROZMAICENIE
🔹Dni tematyczne: Halloween, Tłusty Czwartek, Walentynki, Mikołajki, Andrzejki, pizzy, kuchni chińskiej itp.
🔹Dni dań mącznych
🔹Dni kuchni regionalnych
🔹Dania kuchni myśliwskiej
🔹Dania z grzybów
🔹Dania dietetyczne Vitality


DODATKI
🔹Kiermasze świąteczne: wielkanocne, bożonarodzeniowe
🔹Dania na wynos – Takeaway to Go
🔹Dostawa świeżych owoców
🔹Płatność za posiłki w systemie prepaid


HAPPY HOURS
To jedna z najbardziej popularnych akcji promocyjnych. Mogą być codzienne w czasie, w którym ruch jest najmniejszy.


SYSTEMY LOJALNOŚCIOWE
Rabaty dla stałych Klientów, np. 10-ty obiad gratis za zakup dzienny powyżej określonej kwoty


KUPONY RABATOWE
Będą uprawniać do zniżki na określoną grupę dań lub napojów.

 

catering